Foto_ Matilde Brandt.jpg

Linn Therese G. Olafsen 

CEO & Founder L'Equitation AS, CEO Stall NOR 

Bachelor i Avl, UMB 2013

Master i Husdyrvitenskap (Etologi & Biomekanikk), NMBU 2015

Forskningsprosjekt; ”Trening og rehabilitering av sportshest”, NMBU 2015-2016

Linn's spesialitet er løsgjørende bakkearbeid og problemløsing, hun er elev av Julio Borba (Escola Portuguesa de Arte Equestre) og Inger Helsing-Hansen (Cadre Noir) Linn kan ta i mot hester av ulike raser, nivåer og disipliner. Våre tjenester strekker seg helt fra topp presterende sportshester til hobbyhester.

 
  • Instagram

Min historie.. 

Våren 2016 som 24 åring startet Linn Therese Olafsen veien mot hennes drøm om å jobbe profesjonelt med rehabilitering av hester. Linn har en bachelor i avl fra UMB og en Master i Etologi og biomekanikk fra NMBU. Etter å ha jobbet et år som forsker på trening- og rehabilitering av sportshester satset hun for alvor på hest her i Norge. 

Reisen startet på Semb Hovedgård i 2016 og beveget seg i 2020 videre til vakre Stall NOR i Drammen. Linn´s visjon er å være ledende innen velferdsvennlig trening av sportshester. Hestesporten er krevende og god velferd for hvert individ er viktig, hester er forskjellige individer med ulike personligheter og vi ønsker å gjøre vårt beste for å gjøre hvert enkelt hesteliv vi møter; litt bedre. På Stall NOR tilbyr vi profesjonell rehabilitering i samarbeid med våre dyktige veterinærer, hovslagere, behandlere og fantastiske hestepassere. I alt arbeidet Linn gjør ligger det noen sentrale verdier til grunn; 

 

  • Vi bruker ikke vold eller tvang i vår trening 

  • Trening er et samarbeid

  • Hester skal ikke trenes med smerte

  • Hesten skal få ha sin stemme, vi jobber på lag 

  • Sosial kontakt, utetid og

    god tilgang på nok og riktig grovfôr

  • Hester skal alltid bli friskere av trening, ikke dårligere 

 

Linn tilbyr oppstalling, trening/rehabilitering av hobby- og sportshester, problemløsing, arbeid med atferdsproblemer, innridnig, tilridning, undervisning og konsultasjoner. Vi er en bedrift som alltid holder hestens velferd som høyeste motivator og vil fortsette å jobbe hardt inn i fremtiden! 

 

Fra 2022 håper vi å kunne tilby online undervisning, mer kurs og kunne bidra ytterligere til at fler velger en velferdsvennlig trening av sin hest.